Κοινωνικό ενδιαφέρονΠαιχνίδι

Δημιουργική απασχόληση στο σπίτι μέσω Zoom από την Πολύχρωμη Σπείρα.

Πόσο ωραία ιδέα η δημιουργική απασχόληση των παιδιών online και με συμπαίκτες; Η Πολύχρωμη Σπείρα είναι μια εξαιρετική ομάδα έμπειρων παιδαγωγών, εμψυχωτών και καλλιτεχνών, η οποία τα τελευταία 14 χρόνια πραγματοποιεί μοναδικές δράσεις με επίκεντρο πάντα το ΠΑΙΔΙ! Είτε πρόκειται για παιδικό πάρτυ, είτε για απασχόληση σε κάποιο εμπορικό κέντρο μας εγγυούνται 100% επιτυχία και ποιοτική καλοπέραση!

Πώς προέκυψε η δημιουργική απασχόληση online;

Η ομάδα αυτή την περίοδο έχει μπει σε… καραντίνα, με αποτέλεσμα στα παιδιά να λείπει πραγματικά το παιχνίδι με άλλους συνομηλίκους τους. Προσαρμόστηκαν λοιπόν στις νέες αυτές συνθήκες και να σχεδίασαν ένα καινούργιο , πρωτότυπο, ασφαλές και διαδραστικό παιχνίδι! Μάλιστα τα παιδιά θα μπορούν να παίξουν από το σπίτι μαζί με άλλα παιδιά, μέσα από τις οθόνες τους!

Μαγισσόπουλα VS Κοροναϊού

δημιουργική απασχόληση πολυχρωμη σπειρα

Το παιχνίδι λέγεται «Μαγισσόπουλα VS Κοροναϊού»! Ένα μοναδικό online διαδραστικό πρόγραμμα για παιδιά, που διεξάγεται μέσω Zoom δύο απογεύματα την εβδομάδα. Το πρόγραμμα έχει διάρκεια 45-60 λεπτά περίπου και μπορούν να συμμετέχουν έως 7-8 παιδιά ηλικίας από 5 έως 7 ετών!

Πώς παίζουμε;

δημιουργική απασχόληση στο σπίτι

Με τη συνοδεία έμπειρου ανιματέρ τα παιδιά μεταμορφώνονται σε ικανότατα μαγισσάκια! Τους δίνονται αντικείμενα και οδηγίες και το παιχνίδι ξεκινά. (Για τα αντικείμενα αυτά έχουν ενημερωθεί από πριν οι γονείς , ώστε να βρίσκονται εύκαιρα στο σπίτι). Τα παιδιά γίνονται μαγισσόπουλα, καλούνται να δημιουργήσουν τη δική τους μαγική σκούπα από απλά υλικά, ταξιδεύουν με συνοδηγό τη φαντασία τους σε αγαπημένα μέρη, μαθαίνουν τρόπους προστασίας απέναντι στο κοροναϊό. Στο τέλος χορεύουν το ξόρκι τους και στέλνουν τη θετική τους ενέργεια σε όλο τον πλάνητη, ώστε να πλημμυρίσει από υγεεία και χαμόγελα! Το βασικότερο; Ξεδίνουν, διασκεδάζουν και τα περνάνε τέλεια!

Πώς μπορώ να λάβω μέρος;

Για να λάβει μέρος το παιδί σου, αρκεί να συμπληρώσεις την φόρμα https://forms.gle/4QnKvLkDWyLkAXRn7.

Στην συνέχεια θα λάβεις ενημερωτικό mail από την Πολύχρωμη Σπείρα για τα απλά υλικά και τον εξοπλισμό που θα χρειαστείς στο σπίτι, καθώς και τους κωδικούς για να συμμετέχει το παιδί σου στο πρωτότυπο αυτό παιχνίδι μέσω Zoom. Πάρτε λοιπόν τις σκούπες σας, βάλτε τα μυτερά σας καπέλα και ξεκινάμε!

Κόστος συμμετοχής: 12€

Site Πολύχρωμης Σπείρας: https://www.polichromispira.gr/

Ίριδα

Γεια! Είμαι η Ίριδα και είμαι εκπαιδευτικός και μαμά! Μου αρέσει να βρίσκω ψυχαγωγικές δραστηριότητες, παιχνίδια και κατασκευές για παιδιά που τα βοηθούν να μαθαίνουν εύκολα και δημιουργικά. Στον ελεύθερο μου χρόνο εκπαιδεύομαι σε θέματα ειδικής αγωγής, γράφω άρθρα, μαγειρεύω και πολλά πολλά άλλα :)

2 σκέψεις σχετικά με το “Δημιουργική απασχόληση στο σπίτι μέσω Zoom από την Πολύχρωμη Σπείρα.

  • Pingback: Παιδιά και χρόνος μπροστά από την οθόνη - Polka Dots

  • Κυριακή Νικολαΐδου

    Καλησπέρα σας είμαι εκπαιδευτικος και θα ήθελα να μου δείξετε δημιουργικού τρόπους για παιχνίδια η δραστηριότητες μέσω ζουμ. Δεν μπορώ να κρατώ το ενδιαφέρον των παιδιών η να προσάρμοσω κάποια παιχνίδια. Μπορείτε να μου κάνετε κάποια εκπαίδευση;; η να μ δώσετε κάποιες ιδέες φυσικά θα σας πληρώσω.

    Σχολιάστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *