Κοινωνικό ενδιαφέρονΝέαΧρόνος με το παιδί

Η Google μας ξεναγεί σε πάνω από 2000 μουσεία με ένα κλικ!

Τα μουσεία έχουν πάρα πολλά να μας μάθουν με το πιο ωραίο τρόπο, το βιωματικό! H Google λοιπόν μας δίνει τη δυνατότητα να επισκεφτούμε πάνω απο 2000 μουσεία online! Ούτε μια ζωή δε θα μας έφτανε να τα επισκεφτούμε όλα αυτά και πόσο μάλλον από την άνεση του καναπέ μας!

Αν θέλεις να δεις κι άλλα online μουσεία, καθώς και ιδέες για παιδικές δραστηριότητες για να συνοδεύσεις τις διαδικτυακές επισκέψεις στα μουσεία, πάτα κλικ εδώ!

Τι είναι το Google Doodle?

Το Google Doodle είναι ένα προϊόν της Google που εμφανίζεται προσωρινά ως σύνδεσμος στη θέση του γνωστού logo της Google! Συνήθως αναφέρεται σε φεστιβάλ, σημαντικές προσωπικότητες, επιτυχίες και σημαντικές ημέρες της ανθρωπότητας. Αυτή τη φορά η Google μας παρουσιάζει το Google Arts and Culture (Τέχνες και Πολιτισμός) μέσα από το οποίο μπορούμε να δούμε πάνω από 2.000 μουσεία με τις συλλογές τους σε όλο τον κόσμο.

Πώς μπορώ να βρω τα “google” μουσεία που θέλω;


Οι συλλογές των μουσείων που μπορείτε να επισκεφθείτε, δίνονται σε μία λίστα συνολικά ή μπορείτε να βρείτε αυτό που ψάχνετε από μια αλφαβητική λίστα. Επίσης, υπάρχει η επιλογή να δείτε στο χάρτη πού ακριβώς βρίσκονται αυτά τα μουσεία στον κόσμο.


Μπείτε στο μουσείο που επιθυμείτε και περιηγηθείτε εικονικά σε αυτό. Διαβάστε πληροφορίες σχετικά με την ιστορία του και τις συλλογές του. Επιπλέον, υπάρχει η δυνατότητα να δείτε ποιες εκθέσεις είναι σε εξέλιξη τώρα (σε περίπτωση που θέλετε να επισκεφθείτε από κοντά το μουσείο) και να αγοράσετε το εισιτήριο διαδικτυακά.

google μουσεία
Google screenshot


Τι πρέπει να κάνετε


Για να δείτε τα μουσεία και τις συλλογές τους, απλά πατήστε πάνω στην πρόταση “Εξερευνήστε πάνω από 2.000 μουσεία και συλλογές” που εμφανίζεται κάτω από το σημερινό doodle. Εάν σας άρεσε και θέλετε να δείτε και άλλα διαδραστικά doodles, μπορείτε να πάτε στο αρχείο Google Doodle και να βρείτε όλη τη συλλογή.


Απίστευτο; Ευτυχώς και αληθινό! Φέρτε όλα τα μουσεία του κόσμου στο σπίτι σας μέσα από μερικά κλικ!

Πηγή: Google

Αντωνία

Γεια σας! Με λένε Αντωνία και είμαι εκπαιδευτικός, μαμά, σύζυγος, νοικοκυρά.Tους αγαπώ όλους μου τους ρόλους και προσπαθώ να βγάζω τον καλύτερό μου εαυτό στον καθένα ξεχωριστά, αλλά και συνδυαστικά. Γράφω με τις γνώσεις που έχω συλλέξει όλα αυτά τα χρόνια και τα μοιράζομαι μαζί σας στο polkadots.gr .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *