Βίντεο για παιδιά

Ένα τραγούδι για το κίνημα μένουμε σπίτι!

Άφησε τον άνθρωπο να βαρεθεί και σίγουρα κάτι θα δημιουργήσει, όπως σας έγραφα και στο άρθρο μου “Άφησε το παιδί σου να βαρεθεί!” ! Και το τραγούδι που θα βρεις στο τέλος αυτού του post είναι η απόδειξη! Γιατί και η καραντίνα θέλει καλοπέραση, βρε αδερφέ!

Το κίνημα μένουμε σπίτι είναι γεγονός και επιβάλλεται πλέον να το ακολουθούμε όλοι ανεξαιρέτως. Ο Γιώργος Πέτρου με τη συνοδεία μουσικής μας περιγράφει όλη την κατάσταση που ζούμε με γλαφυρότητα. Παράλληλα μας προτείνει και αρκετές δραστηριότητες που μπορούμε να κάνουμε στο σπίτι μικροί αλλά και -γιατί όχι- μεγάλοι. Μάλιστα χωρίζει το κομμάτι του σε δύο μέρη, όπου το πρώτο αφορά τα ζευγάρια και το δεύτερο οικογένειες με παιδιά! Πάντως αν ήταν φυλλάδιο έκθεσης, σίγουρα θα του έβαζα 10 με τόνο!

Ο Γιώργος για πάρα πολλά χρόνια διοργανώνει εκδηλώσεις για μικρά και μεγάλα παιδιά με μεγάλη επιτυχία. Σίγουρα λοιπόν δίνουμε βάση και δοκιμάζουμε τις ιδέες που μας προτείνει!

Μεταξύ άλλων ο Γιώργος μας προτρέπει να κάνουμε camping στο μπαλκόνι, να φτιάξουμε σπιτική μαρμελάδα και να συνθέσουμε τα δικά μας μουσικά κομμάτια. Σας θυμίζει κάτι; Ε ναι! Τι μόνο να τα προτείνει στους άλλους; Τα εφαρμόζει κι ο ίδιος. Το σημαντικό άλλωστε είναι- όπως λέει κι ο ίδιος στους στίχους του- να δημιουργούμε όμορφες εικόνες για τα παιδιά μας! Το καλύτερο μάθημα που μπορούμε να τους δώσουμε είναι να βρίσκουν τρόπους να ξεπερνάνε δυσκολίες. Σημαντική δεξιότητα για το μέλλον, δε νομίζετε;

Συνδυάστε τις προτάσεις του Γιώργου πατώντας κλικ εδώ, όπου σου προτείνω ιδέες για δραστηριότητες με τα παιδιά στο σπίτι. Μπορείτε ακόμα να βρείτε πατώντας κλικ εδώ έναν πλήρη οδηγό επιβιώσης στο σπίτι, ιδανικό για μαμάδες!

Πάμε λοιπόν να απολαύσουμε το γλυκύτατο αυτό καλλιτεχνικό-πνευματικό παιδί του George Petrou. Προσοχή, προσοχή είναι ιδιαίτερα κολλητικό…και είναι πολύ πιθανό να το σιγοτραγουδάτε όλη μέρα! Μενουμε στο σπίτι μετά μουσικής λοιπόν!

Ίριδα

Γεια! Είμαι η Ίριδα και είμαι εκπαιδευτικός και μαμά! Μου αρέσει να βρίσκω ψυχαγωγικές δραστηριότητες, παιχνίδια και κατασκευές για παιδιά που τα βοηθούν να μαθαίνουν εύκολα και δημιουργικά. Στον ελεύθερο μου χρόνο εκπαιδεύομαι σε θέματα ειδικής αγωγής, γράφω άρθρα, μαγειρεύω και πολλά πολλά άλλα :)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *